Изберете страница

Уважаеми студенти на Педагогическия факултет,

Обръщаме се към Вас първо с надеждата, че в тези болни и непредвидими времена всички Вие и Вашите близки сте здрави.

Въведеното извънредно положение с цел ограничаване опасността от разпространение на коронавирус – COVID 19 и издадените разпоредби, свързани с учебния процес в Пловдивския университет, ни поставят пред предизвикателството да провеждаме обучение дистанционно.

Нашите преподаватели са предупредени и ще Ви окажат съдействие. Призоваваме курсовите отговорници да влезнат в лидерската си роля и да потърсят преподавателите, с които имат лекции и упражнения по учебен план. Електронните пощи на преподавателите можете да намерите в сайта на Педагогическия факултет.

Нашите преподаватели ще изберат формата на общуване с Вас и ще Ви предложат дистанционна организация на учебния процес. Освен най-популярните възможности за общуване – чрез е-мейли, Фейсбук, Zoom, Jitsi Meet; Google Hangouts Meet,  Google Classroom, имаме готовност и за споделяне в Google Drive платформата на факултета.

Облачната платформа (Gsuite for education), която включва основни приложения, които подпомагат общуването, организацията на информация и учебния процес е активна за всички преподаватели с пощенски акаунти към Пловдивски университет (@pfpu.bg или @uni-plovdiv.bg).
Приложенията може да се използват от всички устройства (компютри, лаптопи, смартфони, таблети).
Приложенията за смартфони може да бъдат свалени от Google Play (андроид), App Store (Apple).

Инструкции и насоки за използване Google G suite за образованието :

Ситуацията е нестандартна и вероятно и нестандартният образователен опит, който ще преживеем  заедно този семестър, крие изненади за всички нас.

Благодарим на всички ентусиазирани студенти, които вече влезнаха във връзка с нас. Надяваме се и всички останали да се включат и в срок да изпълняват ангажиментите, които им предстоят. Останете си вкъщи и учете!

Бъдете здрави, скъпи студенти, и пазете своите близки и роднини!
До нови срещи!

Деканското ръководство на Педагогическия факултет

Одобрил: Проф. д-р Владимира Ангелова