Изберете страница

MCAST (Малтийският колеж по изкуства, наука и технологии) и PAF/Project Aegle Foundation (Фондация Project Aegle) организират едноседмичен зимен лагер на остров Гозо през февруари (от 12 до 16 февруари 2024 г.) като част от образователен проект на EIT за градска мобилност.

Проектът EXCEL Winter School е ориентиран към преодоляване недостига на знания в областта на устойчивата градска мобилност и цели да даде възможност за обучение на студенти и млади професионалисти, които да допринесат за създаването на градове, в които може да се живее, като фокусът е върху иновациите и предприемачеството.

По време на този едноседмичен зимен лагер участниците ще се справят с реално предизвикателство в областта на транспорта и мобилността, представено от Органа за регионално развитие на Гозо (GRDA).

Проектът покрива всички разходи, включително пътни, настаняване и храна, на избраните участници.

Крайният срок за регистрация е до 18 декември 2023г., а формулярът за регистрация е на разположение тук . Повече информация за програмата е налична на уебсайта на проекта: https://excelwinterschool.wixsite.com/2023-2024