Изберете страница

Деканското ръководство на Педагогическия факултет при Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ проведе информационна среща с първокурсниците от ОКС „Бакалавър“ от всичките 16 специалности на факултета в редовна форма на обучение. Събитието се състоя в първа аула на Нова сграда на университета, където присъстваха над 250 студенти.

Срещата беше открита от проф. д-р Владимира Ангелова, декан на факултета, която запозна новопостъпилите студенти с деканското ръководство, структурата и живота на факултета. Тя представи възможностите за участие в различни клубни дейности и предостави ориентация за използването на сайта на факултета, като акцентира върху важността на дигиталната комуникация и ресурси за студентите.

Първокурсниците останаха впечатлени от обновените фоайета на първи и втори етаж, както и от реновираните учебни зали. Много от тях са оборудвани с персонални лаптопи за всеки студент, което ще спомогне за развитието на техните дигитални компетентности в съвременната учебна среда.

В края на срещата ръководителите на седемте катедри на факултета, заедно с координаторите на специалностите, раздадоха студентските книжки на първокурсниците, отбелязвайки важността на успешния старт в академичното им развитие.