Изберете страница

Уважаеми възпитаници на Педагогическия факултет,

Деканското ръководство има удоволствието да Ви покани на тържествена промоция на завършилите бакалавърски и магистърски специалности на Педагогическия факултет през академичната 2022-2023 г.
Тържеството е планирано да се проведе от 11.00 часа на 19.04.2024 г. в Спортната зала на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ на бул. България № 236А.
Тогите за церемонията ще се раздават от 10.00 часа по специалности в следните зали:

ОКС

СПЕЦИАЛНОСТ

ПОЛУЧАВАНЕ И ВРЪЩАНЕ НА ТОГИ

Бакалавър

Предучилищна и начална училищна педагогика – редовно и задочно обучение

Психология – редовно и задочно обучение

324

Бакалавър Предучилищна педагогика, Предучилищна педагогика и чужд език, Начална училищна педагогика, Начална училищна педагогика и чужд език, Социална педагогика, Специална педагогика, Педагогика, Графичен дизайн с реклама, Актьорство за драматичен театър, Педагогика на обучението по изобразително изкуство, Социални дейности, Педагогика на обучението по физическо възпитание редовно и задочно обучение, Музика, Джаз и поп изпълнителско изкуство и Педагогика на обучението по музика.

Спортна зала

Магистър Образователен мениджмънт, Комуникативни нарушения в развитието, Мениджмънт на социалните дейности, Начална училищна педагогика – програма „Мотивирани учители“, Приложна психология, Позитивна психология, Училищна психология, Психология на управлението, Спорт в училище, Алтернативи в предучилищното и начално училищно образование, Предучилищна и начална училищна педагогика – специалисти и неспециалисти

Спортна зала

 

Началото на раздаването на дипломите е планирано от 12.30 часа непосредствено след приключване на официалното тържество в Спортната зала. Абсолвентите ще получат дипломи по специалности в залите на Нова сграда, както е описано тук.

Очакваме Ви на празничната промоция!

Деканското ръководство