Изберете страница

Уважаеми студенти,

Деканското ръководство на Педагогическия факултет, обявява конкурс за създаването на идеен проект на лого на студентския „Клуб по педагогика“. Инициативата е част от ЕДИНАДЕСЕТИЯ СТУДЕНТСКИ НАУЧЕН ФОРУМ.

ПРЕДМЕТ на конкурса е изработване на лого на „Клуб по педагогика“.
Изисквания към логото: да е оригинално, запомнящо се, ясно и лаконично да представя студентския „Клуб по педагогика“ като студентска организация в Педагогическия факултет. Логото да съдържа знака и наименованието на клуба.

КЛУБЪТ ПО ПЕДАГОГИКА е доброволно обединение на студенти и докторанти от професионални направления 1.2. Педагогика и 1.3. Педагогика на обучението по… в Педагогическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски”, подкрепени от академичната колегия.
Мотото на Клуба: Вдъхновени в мисията учител.

В КОНКУРСА могат да участват всички студенти от специалностите на Педагогическия факултет.

НАГРАДНИЯТ ФОНД ще бъде разпределен между първите трима селектирани участници, както следва: една първа награда от 300 лв. и две поощрения по 50 лв. Всички студенти, представили проект на лого за Клуба ще получат Грамота за участие.

Участниците в този конкурс е необходимо в срок до 6 май 2022 г. да предадат своите проекти на електронната пощаclub_pedagogy@uni-plovdiv.bg, придружени с Формуляр за кандидатстване в конкурса и Декларация за отстъпване на авторско право.

Проектите трябва да са направени специално за конкурса и да не са участвали досега в други конкурси.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени в сайта на Педагогическия факултет, в рубриката НОВИНИ, на 10 май 2022 г. Награждаването ще се осъществи на 13 май 2022 г., по време на провеждането на ЕДИНАДЕСЕТИ СТУДЕНТСКИ НАУЧЕН ФОРУМ.

Проф. д-р Владимира Ангелова
Декан на Педагогическия факултет