Изберете страница

Педагогическият факултет обявява конкурс за подбор на кандидати в рамките на Националната програма „Млади учени и постдокторанти – 2“. Цялата необходима информация както за изискванията, така и за начина на оценяване на кандидатурите се намира в следните документи:
Млади учени УКАЗАНИЯ
Млади учени ФОРМУЛЯР ЗА ОЦЕНКА
Постдокторанти УКАЗАНИЯ
Постдокторанти
 ФОРМУЛЯР ЗА ОЦЕНКА
Постдокторанти АПЛИКАЦИОННА ФОРМА
Декларация за трудов статус за млади учени и постдокторанти
Писмо от МОН Решение на МС за одобряване на НП „Млади учени и постдокторанти-2“
ЗАПОВЕД НА ДЕКАНА на ПФ за сформиране на комисия

Важна информация:

  • Срок за подаване на документи и за двата модула на програмата (МУ и ПД): 5 септември 2024 г.
  • Документите се подават по електронен път на е-мейл: m_filipova@uni-plovdiv.bg  и се представят на хартия в деловодството на ПУ „Паисий Хилендарски“, Ректорат, стая 18 в работно време от 8.30 до 12.30 и от 13.00 до 17.00 часа, в запечатан плик „За Педагогическия факултет“.
  • Кандидатите подават информация за публикации и участия в проекти и научни форуми за времето от 01.01.2021 до 31.12.2023 г. Публикации под печат или приети за печат не се отчитат.
  • Кандидатите трябва предварително да осъществят контакт с предпочитан академичен наставник от ПФ, който трябва да бъде хабилитирано лице. Информация за а преподавателите може да намерите тук.
  • В случай на финансиране, кандидатите трябва да отговарят на условията за МУ или ПД през цялото време на участието си в програмата (а не само в момента на кандидатстване).
  • При равни други условия с предимство при класирането ще се ползват кандидати, които не са участвали в предишната Национална програма за млади учени и постдокторанти.