Изберете страница

Уважаеми студенти,

За ефективното провеждане на онлайн обучението е необходимо всеки от Вас да притежава акаунт и електронна поща, завършваща на @uni-plovdiv.bg.  Регистрацията се осъществява през Е-портала на университета на следния линк: https://e-portal.uni-plovdiv.bg/account/login/.

Моля, след направена регистрация и създаден @uni-plovdiv.bg акаунт, да добавите новия Ви Google профил във Вашите смартфон устройства, както и на настолните или преносими компютри, които използвате. По време на онлайн обучението е препоръчително да използвате новите Ви  Google акаунти, част от пакета приложения за образование на Google for education, а не личните Ви такива.

За включване в онлайн обучение през смартфон/таблет или smartTV e необходимо да изтеглите Google Meet и Google ClassRoom от Google Play (Android) / App store (iOS).
По време на обучението Ви в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ чрез акаунта Ви в @uni-plovdiv.bg Вие получавате неограничено облачно пространство в Google, както и други полезни за вас услуги.

Ако имате затруднения при регистрация, моля използвайте чата на живо с наш служител.

Ето и някои полезни линкове:

Успешна академичната 2020/2021 година!

Одобрил: проф. д-р Владимира Ангелова