Изберете страница

Уважаеми колеги, уважаеми студенти на Педагогическия факултет,

Съгласно Заповед Р33-4051 от 18.08.2020 г. на Ректора на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и решение на  Факултетния съвет на Педагогическия факултет от 20.08.2020 г., обучението на студентите от задочна форма на обучение през първия семестър на учебната 2020 – 2021 г. ще се проведе по следния начин:

  • Предстоящото обучение на студентите от специалностите: Предучилищна и начална училищна педагогика  – задочно обучение и специалност Психология  – задочно обучение ще се проведе дистанционно (онлайн).
  • Предстоящото обучение на студентите от специалност Педагогика на обучението по физическо възпитание – задочно обучение ще се организира смесено: дистанционно (онлайн) за теоретичните дисциплини и присъствено за практическите дисциплини.

Учебните занятия ще се проведат така, както са обявени по програма в раздел Учебни разписания и изпитни сесии на специализирания сайт на Педагогическия факултет. Линкът за всяка дисциплина ще бъде публикуван към графика за провеждане на учебните занятия допълнително.

За ефективното провеждане на онлайн обучението е необходимо всички преподаватели и студенти да притежават акаунт и електронна поща, завършваща на @uni-plovdiv.bg.
Регистрацията се осъществява през Е-портала на университета за щатни преподаватели и студенти на следния линк: https://e-portal.uni-plovdiv.bg/account/login/, както  и за хонорувани преподаватели и докторанти на следния линк: https://net.uni-plovdiv.bg/service/elektronna-poshta/. След успешната регистрация всички преподаватели и студенти на Педагогическия факултет ще могат да ползват приложенията за обучение на G Suite for Education.

На всички задочни студенти и техните преподаватели пожелаваме успешен старт на академичната 2020 – 2021 година!

Одобрил: проф. д-р Владимира Ангелова