Изберете страница

Уважаеми колеги, уважаеми студенти на Педагогическия факултет,

На основание на Заповед № 33 – 6031 от 30.11.2021 г.  на Ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ на 18.01.2021 Факултетният съвет на Педагогическия факултет взе следните решения:

  • Обучението на студентите от ОКС „Бакалавър“, редовно обучение и ОКС „Магистър“ – редовно и задочно обучение през летния семестър на 2021 – 2022 г. да се проведе синхронно в електронна среда от разстояние.
  • Практическото обучение да се планира в динамичен график на терен в зависимост от противоепидемичните мерки в страната.
  • След одобрен доклад до Декана на факултета част от практическите упражнения по някои от по-специфичните дисциплини могат да се провеждат присъствено при спазване на противоепидемичните мерки.

Преподавателите и студентите, участващи в присъствено практическо обучение е необходимо да имат валиден документ за ваксинация, преболедуване или изследване по смисъла на заповед № РД-01-973/26.11.2021 г. на министъра на здравеопазването.

Учебните занятия ще се проведат така, както са обявени по програма в раздел Учебни разписания и изпитни сесии на специализирания сайт на Педагогическия факултет. Линкът за всяка дисциплина ще се публикува към графика за провеждане на учебните занятия.

Одобрил: проф. д-р Владимира Ангелова