Изберете страница

Уважаеми колеги, уважаеми студенти на Педагогическия факултет,

Във връзка с въведените противоепидемични мерки и свързаните с това данни за капацитета на залите в Нова сграда на ПУ,  на 06.07.2021 г. факултетният съвет на Педагогическия факултет взе следните решения във връзка с обучението на студентите от ОКС „Бакалавър“, задочно обучение през зимния семестър на 2021 – 2022 г.:

  1. При запазване на противоепидемичните мерки в страната предстоящото обучение на студентите от специалности Предучилищна и начална училищна педагогика – задочно обучение и специалност Психология – задочно обучение да се проведе изцяло синхронно в електронна среда от разстояние.
  2. Обучението на студентите от специалност Педагогика на обучението по физическо възпитание – задочно обучение, да се проведе синхронно в електронна среда за теоретичните дисциплини и присъствено за практическите.

Учебните занятия ще се проведат така, както са обявени по програма в раздел Учебни разписания и изпитни сесии на специализирания сайт на Педагогическия факултет. Линкът за всяка дисциплина е публикуван към графика за провеждане на учебните занятия. 

За ефективното провеждане на онлайн обучението е необходимо всички преподаватели и студенти да притежават акаунт и електронна поща, завършваща на @uni-plovdiv.bg. Регистрацията се осъществява през Е-портала на университета на следния линк: https://e-portal.uni-plovdiv.bg/account/login/ и предоставя възможност за свободното ползване на приложенията за обучение на Google Workspace for Education Fundamentals.

На всички задочни студенти и техните преподаватели пожелаваме успешен старт на академичната 2021 – 2022 година!

Одобрил: проф. д-р Владимира Ангелова