Изберете страница

На 13 май 2022 година от 11.00 часа в обновеното фоайе на втория етаж на Педагогическия факултет се състоя официалното награждаване на участниците в конкурсите за лого на „Клуб по психология“ и за лого на „Клуб по педагогика“. Награждаването, както и връчването на грамотите, беше част от програмата на ЕДИНАДЕСЕТИЯ СТУДЕНТСКИ НАУЧЕН ФОРУМ. 
Наградният фонд, който беше осигурен с лични средства от Декана на Педагогическия факултет проф. д-р Владимира Ангелова, се разпредели между първите трима селектирани участници, както следва:

  • за конкурса за създаване на лого на студентския „КЛУБ ПО ПЕДАГОГИКА“, първа награда от 300 лв. спечели: Преслава Николаева Василева от трети курс, специалност Графичен дизайн с реклама. В същия конкурс поощрителни награди от 50 лв. получиха: Александра Стоянова Атанасова от трети курс, специалност Графичен дизайн с реклама и Катя Стефанова Чеканова от трети курс, специалност Графичен дизайн с реклама. Всички останали участници получиха Грамота за участие.
  • за конкурса за създаване на лого на студентския „КЛУБ ПО ПСИХОЛОГИЯ“, първа награда от 300 лв. спечели: Катя Стефанова Чеканова от трети курс, специалност Графичен дизайн с реклама. В същия конкурс поощрителни награди от 50 лв. получиха: Михаела Колева Сярова от втори курс, специалност Графичен дизайн с реклама и Ивана Николовска от втори курс, отново специалност Графичен дизайн с реклама. Всички останали участници получиха Грамота за участие.

Лого на студентския „КЛУБ ПО ПЕДАГОГИКА

Лого на студентския „КЛУБ ПО ПСИХОЛОГИЯ

Снимки от официалното награждаване може да видите ТУК.

Деканското ръководство