Изберете страница

На 03 май, 2023 г. от 12:00 до 13:30 в първа аула на Нова сграда предстои среща-разговор с Мадлен Алгафари. Срещата е инициирана от клубът по Психология към Педагогическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски и ще бъде на тема: Психотелесна терапия. Срещата ще даде отговор на следните въпроси:
– защо е интегративен този терапевтичен подход, пресечна точка на медицината и аналитичната психотерапия;
– какво изучават вече 30 години специализантите в Института по психотелесна терапия
– как тялото участва в терапията;
– защо здравето винаги е психотелесно;
– какво е психосоматика и как тялото “буквализира” символите;
– холистичното лечение – лечението на бъдещето ли е и защо и др.

Мадлен Алгафари е аналитичен психотелесен терапевт, режисьор, писател. Завършва Психология в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. Специализира Неорайхианска аналитична психотерапия в Швейцария. Член е на Управителния съвет на Институт по Неорайхианска аналитична психотерапия. Автор е на 13 книги и множество подкасти. Главен редактор е на световното списание по Психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциация по психотелесна терапия. Председател е на 18-ти Световен Конгрес по Психотелесна терапия, който ще се проведе в България от 6 до 10 септември 2023 г. в Софийски Университет “Св. Климент Охридски”.

Ако искате да присъствате на събитието в залата, е нужно да се регистрирате до 23.59 ч. на 02 май 2023 г. на следния линк: https://forms.gle/jhPjabB3jhjtAvdYA. Местата са ограничени.

В срещата ще може да се включите и онлайн на следния линк: https://meet.google.com/hzh-kpdm-rmf