Изберете страница

На 10 и 13 май, 2024 г. деканското ръководство на Педагогическия факултет осигури възможност на всички преподаватели и администрация възможност за включване в  интерактивно обучение на тема  „Работа в екип“.

Чрез обучението „Работа в екип“ покрихме визията и характеристиките, които стоят зад добър екип и добър колега в екипа. Обсъждахме взаимната подкрепа, споделянето на знания и умения и по-високи резултати, отколкото всеки един би могъл самостоятелно да постигне. Преминахме и осъзнахме ефективната комуникация и взаимното уважение като ключови елементи, които подпомагат добрата екипна динамика и способността на екипа да се адаптира към промените и предизвикателствата. А това, от своя страна, повишава мотивацията и удовлетвореността на служителите, което допринася за по-добър работен климат и устойчивост на организацията.

Водещ на обучението бе Магдалена Пенчева – сертифициран НЛП Мастър Коуч и практик по Емоционална интелигентност на работното място с над 10 години опит в провеждане на обучения на корпоративно ниво, обхващайки всички нива в организациите.