Изберете страница

В края на една изпълнена с предизвикателства академична година, Педагогическият факултет на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” организира творческо ателие под надслов “Рисуване с усмивка”. Събитието, проведено на 30 май, събра преподаватели, служители и студенти, които заедно създадоха цветни и вдъхновяващи произведения на изкуството.

Ателието се проведе в уютната атмосфера на арт студио в кампуса на университета, където участниците имаха възможността да се отпуснат и да изразят своята креативност. Под ръководството на опитни художници, те се впуснаха в света на цветовете и формите, като същевременно обменяха идеи и се забавляваха.

“Идеята за творческото ателие възникна като начин да благодарим на нашите колеги за техния труд и отдаденост през тази трудна година. Искахме да създадем пространство, където всички да се почувстват ценени и вдъхновени,” сподели проф. д-р Владимира Ангелова, декан на Педагогическия факултет.

Творческото ателие “Рисуване с усмивка” се превърна в символичен завършек на академичната година, изпълнена с усилия и постижения. Събитието показа, че дори в трудни времена, креативността и взаимната подкрепа могат да създадат позитивна и вдъхновяваща среда за всички.

Педагогическият факултет на ПУ “П. Хилендарски” продължава да демонстрира своята ангажираност към развитието на своите кадри и създаването на благоприятни условия за тяхното професионално и личностно израстване.