Изберете страница

Уважаеми студенти,

Имаме удоволствието да Ви информираме за нова вълнуваща възможност! Изпълнителна агенция „Инфраструктура на електронното управление“ обявява конкурс за създаване на графичен символ (лого) и мото (слоган) на агенцията. Конкурсът е насочен към креативни и мотивирани млади хора, които искат да допринесат за подобряване на разпознаваемостта на дейността на агенцията, отговаряща за електронното управление в България.

Каква е целта на конкурса?
Изпълнителната агенция „Инфраструктура на електронното управление“ играе ключова роля в изграждането и поддържането на дигиталната инфраструктура на държавната администрация. Целта на конкурса е да се създаде модерно и запомнящо се лого и слоган, които да отразяват значимостта на агенцията в развиващия се свят на информационните технологии.
Как да участвате?
Всички студенти от Педагогическия факултет на ПУ “Паисий Хилендарски” могат да участват. Заданието и регламентът за участие са налични в прикачените файлове. При въпроси или необходимост от допълнителни разяснения, можете да се свържете с организаторите.
Защо да участвате?
Това е чудесна възможност да приложите Вашите знания и умения, да покажете своята креативност и да допринесете за създаването на нещо значимо на национално ниво. Вашите идеи могат да станат лицето на важна държавна агенция!

Очакваме с нетърпение вашите проекти и Ви пожелаваме успех в конкурса!

С уважение,
Деканското ръководство
на Педагогическия факултет
на ПУ “Паисий Хилендарски”